Fűtési energia megtakarítás és hőszigetelt redőny

Most megmutatjuk Önnek, hogyan tud energiát és fűtési költséget spórolni.

A Suncontroll Árnyékolástechnika által forgalmazott hőszigetelt redőnnyel az energiaszükséglet bizonyíthatóan csökkenthető. A hőszigetelt redőny használatával nemcsak a környezetet védi és óvja a természetes erőforrásokat, hanem a tüzelőanyag megtakarítással energiaköltséget spórol meg.

Kísérletek is bizonyítják, hogy a redőnyök jelentősen hozzájárulnak a hőszigeteléshez. Az energiaveszteség akár 40%-kal (régi épületeknél) is csökkenthető zárt redőny mellett. Az új típusú ablakok esetében, valamint az alacsony energiaszükségletű házaknál is 25%-kal javíthatja a redőny a hőszigetelést.

ÖN FELESLEGESEN FIZET A FŰTÉSÉRT, HA:

1. NEM KIELÉGÍTŐ AZ ABLAKSZIGETELÉS
Felhúzott redőny esetén a nem kielégítő vagy elöregedett ablakszigetelés lehetővé teszi a belső meleg, és a külső hideg levegő cseréjét.

2. NINCS ELEGENDŐ SZIGETELÉSE A FELSŐTOKOS REDŐNYNEK
Hőtérképen egyértelműen látható a fűtési energiaveszteség a régi építésű ablakoknál, ha hagyományos felsőtokos redőnytok kerül beépítésre.

3. A REDŐNY FELSŐ TOKJA ELÖREGEDETT
Látható, hogy még zárt redőny mellett is energiaveszteség keletkezik a nem kielégítő szigetelés miatt, ahogyan az a rossz hőszigetelést adó felső tok estén is tapasztalható.

A MI MEGOLDÁSUNK:

Modern külsőtokos redőny, alumínium palásttal - HŐSZIGETELT REDŐNY

A tokon keresztül nincs energiaveszteség, zárt palást mellett a termométer nem mutat ki érdemi hőveszteséget. Külsőtokos redőny esetén a tok az ablakon kívül foglal helyet, így hődinamikai szempontból a belső tértől elválasztott, független.

FOKOZOTT HŐSZIGETELÉS:  A HABBAL TÖLTÖTT ALUMÍNIUM PALÁST

Az ablak és a hőszigetelt redőny között légrés keletkezik. A zárt redőnyök gyengítik az ablak kifelé történő hőelvezetését, így csökkentik az energiaveszteséget. A habbal töltött alumínium palást ezen felül még egy pótlólagos hőszigetelést is ellát. 

INTELLIGENS VEZÉRLÉSEKKEL AZ ENERGIAMEGTAKARíTÁSÉRT

Az energia megtakarításában intelligens vezérlések is segítik Önt. Nyitnak, ha télen szeretne fényt és a nap melegét beengedni a lakásba, és záródnak, ha az esti hideg közeledik. Ennek köszönhetően is energiát spórolhat.

Hőszigetelt redőnnyel még egy kedvezőtlen építési adottságokkal rendelkező épület estén is lehet energiát megtakarítani!

Az erősődő környezettudatosságnak is köszönhetően, valamint az energiaárak folyamatos emelkedése mellett a fogyasztók többsége egyre kritikusabban vizsgálja saját energiafogyasztását.

Hőszigetelt redőny használatával minimalizálni tudják energiaköltségeiket.

A Suncontroll Árnyékolástechnika ezért redőnycsere programot indított el. Programunk  keretében kedvezményben részesítjük azon ügyfeleinket, melyek régi, elöregedett redőnyeit, új, korszerű, hő- és hangszigetelt alumínium redőnyre cserélik, ezzel csökkentve a fűtőanyag felhasználását és ezzel együtt a fűtési költségek mérséklését.