Redőnyrendszer integrált szúnyoghálóval

A beépített ALUPROF szúnyogháló távol tartja a rovarokat, így Ön nyitott ablak mellett élvezheti a friss levegőt. Mivel a beépített szúnyogháló a redőnytől független, így Ön határozza meg, hogy mikor használja.

Az integrált szúnyoghálós redőnyrendszerrel egy intelligens és korszerű megoldást biztosítunk. Ezzel a rendszerrel nem csak a hideget, esőt, szelet, hőséget, zajt, kíváncsi tekinteteket és a betörőket zárjuk ki, hanem a bosszantó rovarokat is.

A rovaroknak esélyük sincs a bejutásra, mivel a redőny lefutósínben és a zárólécben lévő kefék optimális szigetelést biztosítanak. A lefutósín lehetővé teszi a redőnyprofil és a szúnyogháló egymástól független vagy akár együttes működtetését. Redőnyrendszere így már a betörőket és a szúnyogokat is távol tartja otthonától.

A többszörösen osztott nyílászárók esetén is alkalmazható az ALUPROF kombinált redőnyrendszer,  maximum 160cm-es szélességben.

A szúnyogháló tengelye a redőnytokban található. Mozgatása fogantyúval vagy zsinór segítségével is működik.

A háló speciális műanyaggal bevont üvegszállal készül, kiválóan átereszi a fényt. A lefutósínben rögzített retesznek köszönhetően használata közben mindig feszes marad. A gyártás során használt minőségi anyagok garanciát jelentenek a kifogástalan működésre és a tartósságra.